NOVO U PONUDI SPORTSKE ZAJEDNICE: Moguće iznajmljivanje električnih bicikala

NOVO U PONUDI SPORTSKE ZAJEDNICE: Moguće iznajmljivanje električnih bicikala

Deset električnih bicikala marke Apache koji su od 5. listopada u Sportskoj zajednici Grada Pakraca se od jučer mogu besplatno iznajmiti.

Najam je moguć za pravne i fizičke osobe na način da se prijave za korištenje električnog bicikla u Sportskoj zajednici Grada Pakraca na telefon 099 706 0281 ili mail: [email protected], odnosno u uredu SZGR koji se nalazi u gradskoj sportskoj dvorani, ulaz do zgrade osnovne škole. Radi promocije ovih aktivnosti do 1. prosinca najam je besplatan, a budući cjenik je još u izradi.

Sportska zajednica će prilikom potpisivanja potvrde o najmu električnog bicikla od korisnika uzimati sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, adresu (ulica i kućni broj, naselje, poštanski broj), broj mobitela, e-mail.

Korisnik koristi električni bicikl na vlastitu odgovornost te preuzima potpunu odgovornost za štete na biciklu i s biciklom koje su nastale njegovom krivnjom. To se odnosi i na štete prema trećim osobama.

Uz električne bicikle u istoj akciji Grad Pakrac je kupio i električni skuter koji koristiti gradski komunalni pogon. Ova električna vozila vrijedna 128.000 kuna nabavljena su na natječaju po principu „najbrži prst“ Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na kojem se Grad Pakrac natjecao u srpnju. Tim načinom je osigurano 40 posto vrijednosti sredstava, dok je preostalih 60 posto, ili oko 77.000 kuna financirao gradski proračun.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email