NOĆ KNJIGE 2018. Raznovrstan cjelovečernji program za sve uzraste

NOĆ KNJIGE 2018. Raznovrstan cjelovečernji program za sve uzraste

Budućnost knjige tema je ovogodišnje Noći knjige koja na nacionalnoj razini doživljava svoje sedmo izdanje, a kao i svake godine bit će obilježena i u Pakracu i to 23. travnja (ponedjeljak) u Gradskoj knjižnici s početkom u 18 sati.

„S veseljem najavljujemo još jednu Noć knjige, manifestaciju kojom već sedmu godinu dajemo poticaj čitanju te razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu. Povod za to pružaju nam Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dan hrvatske knjige (22. travnja). U našem gradu smo pripremili program za sve uzraste – uz akcije učlanjenja i oprosta zakasnine imat ćemo pričaonicu i filmove za najmlađe, tradicionalnu dodjelu priznanja NAJčitateljima i NAJvolonterima u 2017.godini, predstavljamo novu knjigu našeg sugrađanina Danijela Špelića i na kraju, u suradnji s Udrugom djece branitelja Domovinskog rata Pakrac donosimo novo izdanje PUB kviza“, doznajemo od Monike Lucić Fider, ravnateljice pakračke knjižnice.

Pokrovitelj Noći knjige je Grad Pakrac, a partneri već spomenuta udruga i Veleposlanstvo Danske u Hrvatskoj.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook14Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone