NOĆ BORBI: Leon pobijedio polugom u drugoj rundi!!!

NOĆ BORBI: Leon pobijedio polugom u drugoj rundi!!!
Leon Krajačić upisao je i drugu pobjedu u karijeri. U drugoj rundi polugom na nozi primorao je protivnika na predaju. Iz Vinkovaca nam se javio Gordan Krajačić, Leonov otac: “Pobjeda Leona polugom na nozi sredinom druge runde. Borba je bila teška i neizvjesna, a protivnik dosta jak. Leon je briljantno iz vrlo teške pozicije uspio izvući polugu na protivnikovoj nozi tzv. polugu na koljenu.”
Bravo za Leona!
Podsjećamo, Leon je danas u 19,30 u sportskoj dvorani A.G. Matoša u Vinkovcima u sklopu borilačke večeri NFC CONTEST 6 imao svoju drugu borbu u MMA karijeri. Ovaj 17 – godišnji borac iz Pakraca svoje sportsko ime u svijetu borbi gradi u kategoriji do 77 kilograma. Leon je svim ljubiteljima borilačkih vještina u Pakracu poznat kao instruktor u Crobran klubu koji je pokrenuo njegov otac Gordan, čovjek s imenom i prezimenom u ovoj borilačkoj vještini.
Prvi službeni meč Leon je dobio na turniru u Zagrebu prekidom u prvoj rundi. Danas je to ponovio rundu kasnije, a meč mu je predao domaći borac Kristijan Čuljak.
Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email