NK HAJDUK Tradicionalno obilježen kraj sezone

NK HAJDUK Tradicionalno obilježen kraj sezone

Tradicionalnom završnom svečanošću za sve igrače mlađih kategorija i njihove roditelje jučer je Nogometni klub Hajduk obilježio na gradskom stadionu kraj sezone 2018/19. godine.  Pred roditeljima i članovima kluba postrojena je prednatjecateljska kategorija te pet natjecateljskih iz nogometne škole, a Siniša Grubišić, voditelj struke u Klubu, podsjetio je na ovogodišnje rezultate gdje se naročito ističe naslov prvaka juniora u županijskoj ligi.

Kao i uvijek, ovakve prigode se koriste i za poneki oproštaj. Jučer se tako generacija igrača rođenih 2006. godine, koja prelazi na jesen u stariju selekciju, nakon dvogodišnje suradnje prigodnim poklonom roditelja oprostila s trenerom kategorije U13 Viktorom Trbarom. Kapetan juniora Tvrtko Krpan i seniora Adriano Baškiera na isti način su se oprostili sa dugogodišnjim suigračem Alenom Grafinom koji će radi odlaska na studij, nogometnu karijeru nastaviti u Osijeku.

Stanka između dvije sezone u Hajduku će trajati samo do 15. srpnja kada se okupljaju na početku priprema seniori, dok će mlađe kategorije s radom početi u kolovozu.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email