NK HAJDUK – MLAĐE KATEGORIJE Bruka Belišćana u Pakracu

NK HAJDUK – MLAĐE KATEGORIJE Bruka Belišćana u Pakracu

Još nezabilježen potez povukao je trener kadeta (U17) NK Belišća Boris Vudelja jučer na pakračkom stadionu u utakmici 3. kola 1. kvalitetne lige mladeži u kojoj su se sastali NK Hajduk i NK Belišće. U 65. minuti utakmice kod rezultata 2:0 za Hajduk on je nezadovoljan suđenjem požeškog sudca Slavena Stojanovića  povukao svoju ekipu s terena  što je uzrokovalo prekid utakmice.

Nakon toga delegat Saveza Siniša Sabljak iz Požege je u zapisnik napisao: „Utakmica igrana  po kišovitim vremenu i na vrlo raskvašenom terenu za igru što je jednoj i drugoj momčadi otežavalo da razviju kvalitetnu igru. U takvoj situaciji domaćin se bolje snašao i regularno postigao dva pogotka. U 65. minuti utakmice sudac utakmice je na intervenciju drugog pomoćnog sudca dodijelio drugu javnu opomenu gostujućem vrataru Mašić Svenu zbog prigovora i vrijeđanja sudca riječima “što ti je majmune, majmune jadni”. Nakon što je isključeni igrač uz proteste napustio teren za igru gostujući predstavnik kluba, a ujedno i voditelj ekipe Boris Vudelja pozvao je gostujuću momčad da napusti teren za igru što su isti i učinili, otišli u svlačionicu i više se nisu vračali na teren za igru. Gostujućem predstavniku od strane delegata utakmice kao i od predstavnika domaćina sugerirano je da vrati gostujuću momčad na teren za igru što je isti odbio. Sudac je nakon toga odsvirao kraj utakmice. Tijekom cijele utakmice sudac je zajedno sa svojim pomoćnicima, s obzirom na stanje raskvašenog terena, dobro sudio s određenim sitnijim greškama koje ni u kojem slučaju nisu utjecale na trenutni rezultat utakmice te tako nije ni bilo opravdanja za tako drastičnu odluku gostujućeg predstavnika da povuče momčad s terena za igru.“

Već prije toga, u 52. minuti je gostujući igrač također dobio drugi žuti karton zbog prigovora sucu što je bilo prisutno cijelo vrijeme utakmice, a najveći krivci za takav incident na utakmici mlađih kategoriju su zapravo grupa roditelja koja je doputovala iz Belišća. Oni su još tijekom prethodne utakmice u kojoj su se sastale kategorije starijih pionira (U14) ova dva kluba vrijeđali suca bodreći u takvom ponašanju svoje igrače što je nastavljeno i na utakmici kadeta.

Inače zbog obilne kiše koja je pala prethodne noći, a koja je padala i većim dijelom  prijepodneva u vrijeme odigravanja ove dvije utakmice teren je bio izuzetno raskvašen i natopljen vodom pa se utakmica teško odigravala. Na takvom terenu bolje su se snašli pakrački kadeti koji su nakon izrazite dominacije poveli u 40. minuti golom Dinka Čuljka, a vodstvo povećali u 62. minuti golom Franka Kelemena.

Iz tri utakmice pakrački kadeti imaju dvije pobjede i jednu neriješenu.

Kod starijih pionira Pakračani su pobijedili s 3:2. Poveli su domaći u 3. minuti kaznenim udarcem koji je realizirao Fabijan Nikić. Gosti brzo okreću na 2:1, da bi Pakračani ponovo okrenuli rezultat u svoju korist  pogocima Nike Čuljka u 40. i 46. minuti. Ova selekcija nakon tri utakmice ima pobjedu i dva gostujuća remija.

U jučerašnjem poslijepodnevnom programu u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega selekcije U10 i U12 pobijedili su goste iz Oriovca, stariji  sa 6:0 (strijelci po dva puta Luka Majstorović i Stjepan Dietzman te po jednom Darijan Kliček i Moreno Komora). Kod mlađih jedini pogodak za tri boda zabio je Jakov Švajghart.

Početnici (U8) koji su znatno najmlađa selekcija u svojoj ligi izgubili su u Daruvaru sa 6:1.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email