GRADSKA BOLNICA PAKRAC Naručite ili otkažite pregled online

GRADSKA BOLNICA PAKRAC    Naručite ili otkažite pregled online
Na internetu su odnedavno mogu pregledati modernizirane stranice OŽB Požega na kojima se građani Pakraca mogu kvalitetno informirati o njenim uslugama kao i o uslugama u pakračkoj bolnici te svoje potrebe olakšati putem weba. Osim osnovnih informacija o ovoj ustanovi kao što je radno vrijeme, kontakti i slično, građani su, između ostalog, prezentirane i aktualne obavijesti ili pak natječaji za zaposlenje i nabavu.
Najkorisnije od svega djeluje servis putem kojeg se građani mogu naručiti na preglede, provjeriti liste čekanja, a ukoliko im već naručeni pregled nešto spriječi mogu ga i otkazati, što je iznimno bitno jer prema podacima HZZO-a u postotku svaki peti termin ostaje neiskorišten.
Naručivanje je jednostavno, na stranicama vas čeka detaljan i jednostavan vodič – pogriješiti ne možete, a zanimaju li vas liste čekanja kod vašeg doktora, taj podatak sada vam je udaljen svega nekoliko klikova na stranici http://www.pozeska-bolnica.hr/wp/.
Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone