NAJAVA SPORTSKOG RASPOREDA Domaćoj publici u ponudi devet utakmica

NAJAVA SPORTSKOG RASPOREDA Domaćoj publici u ponudi devet utakmica

 

Kuglači Papuka prvi će na borilišta ovog sportskog vikenda koji domaćoj publici nudi čak devet utakmica u tri sporta. Oni će u sklopu 2. kola 3. HKL već danas s početkom u 18 sati na svojoj kuglani dočekati KK Lokomotivu 1967 iz Slavonskog Broda. U sklopu iste lige kuglači Slavonskog banovca i Lipika 1974 će na gostovanje požeškim klubovima.

U goste će i kuglači  Pakraca koji će sutra u sklopu 1.B HKL na put u Zagreb gdje će ih čekati Obrtnik-Torbar, dok će četvrtoligaš Sloga iz Prekopakre sutra s početkom u 17 sati dočekuje ekipu Zlatni lug.

Nogometaši Hajduka u sklopu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje u 8. kolu su domaćini NK Jadranu iz Gunje. Utakmica na  gradskom stadionu  počinje sutra u 15 sati.    Hajduku je  pobjeda neophodna jer sedam bodova iz isto toliko utakmica je skromniji učinak od očekivanog, a gosti iz Gunju su još bez pobjede i na tablici su predzadnji.

Ovaj vikend je većina mladih Hajdukovih selekcija igrati na domaćem terenu, osim juniora koji gostuju u Jakšiću.

Prvi će na teren u subotu u 10 sati limači (U11) koji dočekuju Dinamo Vidovce.  Obje selekcije pionira (U13 i U11) u nedjelju s početkom u 9,45 odnosno 11 sati dočekuju vršnjake osječkog Grafičar-Vodovoda.

Nogometaši Croatie iz Donje Obriježi u sklopu 7. kola 2. ŽNL na svom igralištu s početkom u 15,30 sati u nedjelju dočekuju Dinamo iz Rajsavca. Obriježani još nemaju ove jeseni pobjedu, tek četiri neriješene utakmice, a Rajsavčani su dva boda ispred njih pa bi ovom pobjedom zamijenili mjesta što je sigurno dodatni motiv Obriježanima. U istoj ligi Dobrovčani će na gostovanje u Golobrdce predzadnjem Parasanu.

U 3. ŽNL  u 6. kolu će prekopakranska Slavonija imati priliku za prve bodove jer im u nedjelju (15,30) u goste dolazi predzadnji  NK Ovčare. Dinamo Badljevina će na gostovanje u Vetovo, a Jovača iz Marinog sela je domaćin Lipi.

NK Lipik  u 1. ŽNL u  nedjelju ide na gostovanje u  Buk.

Rukomataši LiPe će u nedjelju s početkom u 18 sati  u sklopu 4. kola 3. HRL-istok  dočekati u svojoj dvorani ekipu Mladosti iz Donjeg Miholjca koja do sada ima samo jedan osvojen bod iz tri utakmice.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone