NAGRADA ZA ISTAKNUT RAD Nataši Major uručeno priznanje hrvatskih psihologa

NAGRADA ZA ISTAKNUT RAD Nataši Major uručeno priznanje hrvatskih psihologa

Nataša Major, psihologinja u Osnovnoj školi braće Radića Pakrac, 6. studenog nagrađena je društvenim priznanjem Marulić: Fiat Psychologia za 2019. godinu na prigodnoj svečanosti 27. godišnje konferencije hrvatskih psihologa održanoj u Osijeku.

Major je za ovo priznanje kojim se vrednuje poticanje razvitka hrvatske primijenjene psihologije, aktivnosti na poslu i zajednici, kontinuirani rad i usavršavanje te popularizacija struke, predložilo kao jedinu predstavnicu Društvo psihologa Požeško-slavonske županije, a uz nju, nagradu je primilo još pet psihologinja iz Hrvatske.

„Lijepo je kad te nagradi struka jer to znači da sve što radim, radim kvalitetno i predano na korist zajednici i na dobrobit drugih. Znanje primjenjujem ne samo u radu s djecom, nego i s odraslima, i uvijek pokušavam svoju stručnost i vještine dati gdje god treba. Rado se odazivam i sudjelujem na različitim projektima na koje me pozovu, a moram priznati da ih se do sada podosta skupilo, i to me uvijek veseli. Smatram da dobiveno znanje i vještine treba dijeliti, stoga sudjelovanje i kreiranje različitih projekata, sadržaja i aktivnosti dodatno me motiviraju za još bolji rad“, rekla nam je u kratkom razgovoru Major.

Nataša Major je skoro 18 godina zaposlena kao školska psihologinja u pakračkoj osnovnoj školi, prije toga četiri godine je radila u Centru za socijalnu skrb Pakrac, a paralelno predavala i u Srednjoj školi Pakrac. Kao stručna suradnica ima zvanje savjetnice i voditeljica je aktiva školskih psihologa na tri županije. Završila je niz edukacija poput UNICEF-ove edukacije protiv vršnjačkog nasilja, vršnjačke medijacije, kognitivno-bihevioralne psihoterapije te četverogodišnju edukaciju za dječjeg integrativnog psihoterapeuta.

Uz sve to, Natašina ljubav su i predavanja koja voli održavati u različitim prigodama za javnost, a Pakračani je možda najviše prepoznaju po uvijek zanimljivim predavanjima koje već dugi niz godina redovito održava u Gradskoj knjižnici Pakrac povodom Tjedna psihologije za koja se uvijek traži stolica više.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email