MŽSB Hajduk – Šokadija 0:0

MŽSB Hajduk – Šokadija 0:0

Utakmicu bez golova odigrali su jučer na pakračkom stadionu Hajduk i Šokadija iz Babine Grede u 27. kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje.

Hajduk je jučer bio primoran istrčati u najslabijem sastavu ovog proljeća jer uz već od ranije  petero povrijeđenih igrača, tijekom tjedna se povrijedio i Dino Prohaska. Uz to trener Trbara  nije mogao računati na pomoć juniora koji su u isto vrijeme igrali u Siraču (pobijedili 1:0)  pa se teško mogla i očekivati bolja utakmica koja je prošla skoro bez ikakvih izgleda za pogodak i udaraca na gol.

Gosti, koji se bore za opstanak, su se ovom bodu na kraju silno radovali, a ne znaju da su bili hrabriji da su mogli ovako oslabljenom Hajduku uzeti sva tri.

Nakon nepotpunog  27. kola Hajduk je na tablici  osmi s 39 bodova, a iduće subote gostuju kod Čepina koji pobjedom može i matematički osigurati titulu pa Hajduku uz ovoliko povrijeđenih igrača zasigurno neće biti lako.

Jučer su nastupili:  R. Zanetti, Relota (od 79.’ Vuić), Šugić, Baškiera, A. Zanetti, Komljenović, Kovačević, Popović (od 86.’ Giacometti), Stokić, Dietzman, Krenek. Trener Viktor Trbara.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone