MULTIPAK ULIČNI ATELJE Likovna radionica za osnovnoškolce

MULTIPAK ULIČNI ATELJE Likovna radionica za osnovnoškolce

Muzej Grada Pakraca ugostio je danas u dvorištu Kurije Janković prvu radionicu u okviru 7. Multipak Expo-a. Tema radionice je street art tj. ulična umjetnost, stvaralaštvo u kojem je atelje otvoreni prostor i javna lokacija. Priliku doživjeti kako izgleda likovno stvaralaštvo na zraku u svojevrsnom uličnom ateljeu, imalo je dvanaestero osnovnoškolaca pod vodstvom Hrvoja Šebića, dugogodišnjeg volontera Muzeja i Knjižnice te ljubitelja stripova i umjetnosti.

Mladi osnovnoškolci su u parovima na šest stripovskih predložaka iskušali svoju vještinu bojanja akrilnim bojama, a u pomoć su im priskočile i ravnateljice Muzeja i Knjižnice, Jelena Hihlik i Monika Lucić Fider. Kako je proteklo poslijepodne u likovnom stvaralaštvu možete vidjeti na fotografijama, a sve radove nastale na ovoj radionici moći ćete vidjeti u uličnom ateljeu za vrijeme trajanja Multipaka.

 

U okviru Multipak ponedjeljka, večeras, s početkom u 20 sati, u Knjižnici Pakrac moći ćete doći na projekciju dokumentarnog filma „Whitney: Can I be me“ o životu poznate pjevačice Whitney Houston.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email