MULTIPAK SUBOTA Mnoštvo događanja, za svakoga ponešto

MULTIPAK SUBOTA Mnoštvo događanja, za svakoga ponešto

Današnji dan nudi pregršt događanja u sklopu Multipak Expoa 2018. Trenutno je u toku „ Mala ljetna škola aromaterapije“, radionica koju u Gradskoj knjižnici vodi Sandra Wolf Kramarić, a za one koji se osjećaju pustolovni u isto vrijeme se odvija i Geocaching event u dvorištu kurije Janković.

Kao i jučerašnjeg dana Hi-Fi izložba i glazbene slušaonice audiofili i znatiželjnici moći će obići na lokacijama Muzeja grada Pakraca, RobertoShopa, Gradske vijećnice i Hotela Pakrac u trajanju od 10 do 19 sati.

Dvorište kurije će biti centralna pozornica ovogodišnjeg Multipaka s cjelodnevnim zbivanjima tako da se uz spomenuti Geocaching, od 10 do 19 sati odvija i prodaja gramofonskih ploča pa svi ljubitelji vinila mogu pronaći nešto za sebe.

Multigrah je na rasporedu od 13 do 17 sati, a Multibajk – biciklom po Pakracu ćete se moći voziti od 11 do 12 i od 18 do 19 sati. Također posjetitelji ovogodišnjeg Multipaka moći će se voziti i kočijom od 13 do 17 sati, a pod nazivom MultIzlet s početkom u 11 sati organiziran je obilazak Pakraca, Ergele Lipik i Omanovca i povratak u Pakrac u 13 sati. U 17 sati u Glazbenoj školi bit će održana ceremonija čaja.

Uz ponudu domaćih proizvoda lokalnih proizvođača i svirku na otvorenom, za one koji Multipak posjete sa svojom djecom osiguran je i dječji kutak a za kraj ovogodišnjeg Multipaka rezerviran je nastup grupe Mayales koji će s početkom u 21 sat biti održan u Spahijskom podrumu.
Želimo Vam ugodnu Multipak subotu i odličan provod!

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email