[MULTIPAK] Projekcija dokumentarca “Nešto o životu”

[MULTIPAK] Projekcija dokumentarca “Nešto o životu”

Projekcijom dokumentarca „Nešto o životu“ u četvrtak je u Gradskoj knjižnici Pakrac nastavljen program Multipaka. Tridesetak prisutnih posjetitelja uživalo je u izvrsnom tridesetminutnom uratku tima koji čine redatelj Nebojša Sljepčević, te Vanja Jambrović, Marina Burić i Branko Trajkov -Trak, a prikazuje grupu napuštenih maloljetnih djevojaka okupljenih u novu zajednicu smještenu u osami slavonskog sela kako bi se uz odgajatelje socijalizirali i pripremili za životne izazove u budućnosti. Kako to obično biva, iz grupe se izdvaja četrnaestogodišnja djevojka Ivana koja ne osjeća u dovoljnoj mjeri pripadnost ovoj zajednici…

Nakon projekcije filma, upriličeno je polusatno druženje s ekipom koja je stvarala ovaj višestruko nagrađivan kratkometražni dokumentarac, a kroz razgovor je otkriven i razlog zašto su posljednji kadrovi filma snimljeni upravo na pakračkom Omanovcu.

Multipak ide dalje, danas u 12 sati je predviđeno službeno otvorenje u Muzeju Grada Pakraca, dok će uvečer s početkom u 21 sat, na terasi Hotela Pakrac biti održan koncert Zdenke Kovačiček.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email