MULTIPAK 2019. Branko Trajkov-Trak i ove godine gostovao u Pakracu

MULTIPAK 2019. Branko Trajkov-Trak i ove godine gostovao u Pakracu

Zahvaljujući i ovogodišnjem programu Multipaka jučer je u Gradskoj knjižnici Pakrac održana bubnjarska radionica izuzetnog glazbenika i glazbenog pedagoga, poznatog kao i bubnjara “Zabranjenog pušenja” Branka Trajkova Traka koji redovito sa svojim radionicama gostuje u sklopu Multipaka još od 2014. godine.

Tridesetak posjetitelja, od onih najmanjih školaraca, mladih, “srednjovječnih” pa sve do umirovljenika su, uz dobar ritam i mnogo smijeha, mogli uživati stvarajući glazbu na bubnjevima, a cilj je bio na spontan način posjetiteljima pružiti uvid u ritam, kojeg, kako tvrdi Trajkov, svi imaju, ali i približiti samu glazbu koju stvaraju bubnjevi kao i njen terapijski učinak na zdravlje.

Za danas 29. svibnja u Gradskoj knjižnici Pakrac s početkom u 20 sati zakazana je projekcija još jednog nagrađivanog dokumentarnog filma „Glasnije od oružja“ Miroslava Sikavice, a sutrašnji program (30. svibnja) započinje u Gradskoj knjižnici Pakrac u 10 sati projekcijom nagrađivanog dječjeg animiranog filma „Crvena kornjača“, nastavlja se u 17 sati radionicom stop animacije koju će voditi Nikolina Zanetti, u 19 sati bit će održano predstavljanje knjige „Pank poduzetnici“ autora Roberta Posaveca, a u 20 sati zakazana je projekcija dokumentarnog filma “Mjesta i ljudi”.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email