MOTOKARAVANA SJEĆANJA Na putu prema Vukovaru odali počast i Pakracu

MOTOKARAVANA SJEĆANJA Na putu prema Vukovaru odali počast i Pakracu

Povodom obilježavanja 28. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto klub Korčula u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira tradicionalnu, 12. vožnju motorima od Prevlake do Vukovara. Motokaravana pod nazivom “Zajedno u ratu, zajedno u miru” krenula je u 13. studenog iz Smokvice, da bi ih na proputovanju danas dočekali i Pakračani, članovi Moto Kluba „Vitezovi tame“, koji su ugostili i počastili nešto manje od 400 motorista na Gradskoj tržnici Pakrac.

Motoriste je dočekao i pozdravio i pakrački dogradonačelnik Marijan Širac nakon čega su delegacija motokaravane u društvu Zdravka Filipina, predsjednika MK „Vitezovi tame“, paljenjem svijeća i molitvom odali počast poginulim braniteljima kod spomen kapelice u Kusonjama. Pakrački domaćini zahvalili su što ovakav način podsjećaju na teške godine i nesebičnu žrtvu koju su dali i pakrački i lipički branitelji.

Nakon kišnog, ali ugodnog druženja u Pakracu, motokaravana je nastavila putem prema Požegi odakle sutra nastavljaju prema Slavonskom Brodu, Našicama, Đakovu, Vinkovcima, Osijeku i Tenju. Sudionici karavane stići će u Vukovar u ponedjeljak, 18. studenoga ujutro i sudjelovat će u Koloni sjećanja do vukovarskog groblja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email