MOTOCROSS – UTRKA U SLOVENIJI Solidni rezultati u teškim uvjetima

MOTOCROSS – UTRKA U SLOVENIJI  Solidni rezultati u teškim uvjetima

Stefan Lenče osvojio je 11. mjesto u klasi MX50J, Noa Polenus je bio 20. u MX65J, dok je Luka Papak u klasi MX2 zauzeo 17. mjesto na utrci zajedničkog prvenstva Hrvatske i Slovenije održanog 14. travnja u slovenskim Brežicama. Solidne rezultate predstavnika pakračkog moto – kluba treba gledati u kontekstu vrlo teških uvjeta uzrokovanih obilnom kišom što je za posljedicu imalo fizički izuzetno zahtjevnu stazu.

„Stefan je odvezao borbenu vožnju u konkurenciji puno vozača i vrlo smo zadovoljni njegovim nastupom. Sada je, od hrvatskih predstavnika, 2. u ukupnom poretku. Noa je na zahtjevnoj i teškoj stazi bitku vodio s puno iskusnijim vozačima te je 20. pozicija respektabilan rezultat. Luka je u svojoj klasi zauzeo solidno 17. mjesto i uz podosta problema osvojio novih 9 bodova za Prvenstvo Hrvatske tako da je put u Sloveniju bio isplativ“, presjek je slovenske utrke iz kuta Marka Strage, tajnika MK Pakrac – Lipik.

Uza sve, dodao je Straga, dan je bio fantastičan za naše vozače, a dodatno uzbuđenje je bilo gledati, a kasnije i družiti se s dvostrukim svjetskim prvakom, Timom Gajserom, koji često vozi utrke domaćeg slovenskog prvenstva. Nesumnjivo, za naše najmlađe ovo je bio poseban dan.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone