MOTO KLUB PAKRAC-LIPIK Dobar start u sezonu

MOTO KLUB PAKRAC-LIPIK Dobar start u sezonu

Šestero vozača Moto kluba Pakrac koji se natječu u prvenstvu RH u motocrossu dobro su startali u prve tri ovogodišnje utrke, s tim da je ona prva u Zaboku 31. ožujka radi vremenskih neprilika odvezena samo djelomično, izvijestio je Marko Straga tajnik Kluba.
Luka Papak u klasi MX2 konkurenciji 18 vozača iz Hrvatske i Slovenije je na izrazito teškoj stazi u prvoj utrci osvojio izvrsno 10. mjesto, a Robert Jurčević ju klasi B- 250 radi prekida utrke zbog loših vremenskih uvjeta nije natjecanje ni završio. Isto tako niti juniori Stefan Lenče i Noa Polenus nisu imali prilike nastupiti.
Druga utrka sezone vozila se u Savskom Marofu već 2. travnja i na toj utrci MK Pakrac- Lipik je imao 4 predstavnika. Stefan Lenče i Noa Polenus u klasi MX50Junior su nakon obje dobre vožnje ukupno zauzeli treće i četvrto mjesto. Luka Papak je osvojio ukupno 10. mjesto, Robert Jurčević je osvojio 8. mjesto u svojoj klasi.
Treća utrka sezone vozila se u Požegi, 15. travnja. Juniori Stefan Lenče i Noa Polenus su ponovo bili treći i četvrti u ukupnom poretku.
Luka Papak i Matija Tessari u klasi MX2 su u velikoj konkurenciji osvojili izvrsno 5., odnosno Matija 10. mjesto.
Josip Tessari koji je u Požegi premijerno nastupio u klasi B-250 ostvario je dobar rezultat. U svojoj prvoj utrci u kojoj je nastupio, osvojio je izvrsno 5. mjesto dok je u drugoj utrci imao kvar na motociklu te nije završio utrku. Ukupno je završio na 8. poziciji.
Sljedeća utrka vozit će se 1. svibnja u Gornjoj Petričkoj.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email