MOTO KARAVANA SJEĆANJA Na putu prema Vukovaru, poklonili se i herojskom Pakracu

MOTO KARAVANA SJEĆANJA Na putu prema Vukovaru, poklonili se i herojskom Pakracu

U Pakracu je danas zastala karavana motociklista vožena u čast dvadeset i pete godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara. U organizaciji MK Korčula i udruga proisteklih iz Domovinskog rata te moto klubova iz cijele Hrvatske, bogata karavana se s više od dvije stotine motorista na čelu s predsjednikom MK Korčula Đanijem Radovanovićem zaustavila u  Ulici hrvatskih velikana gdje su je dočekali Zoran Krejči, predsjednik  Gradskog vijeća, Marijan Širac voditelj odsjeka za društvene djelatnosti u Gradu Pakraca te Zdravko Filipin, predsjednik MK Vitezovi tame iz Pakraca.

20161116_135104_hdr

„Moto karavana “Zajedno u ratu, zajedno u miru” je krenula 13. studenog iz Smokvica na Korčuli. Putem smo se grupirali i dostigli ovu respektabilnu masu ljudi na motorima koje ovdje vidite. Cilj nam je do sutra navečer doći do Vukovara, završiti put dug 2000 kilometara i pokloniti se Gradu heroju. Danas ćemo to učiniti u Pakracu, najprije kod kapelice u Kusonjama, potom i na RKT groblju kod spomen obilježja poginulim braniteljima.“ kratko nam rekao Radovanović i dodao da se karavana redovito vozi već devetu godinu i da je svake godine sve masovnija.

Pakračke i lipički moto – klubovi Vitezovi tame i Iohannites u karavani imaju svoje predstavnike koji će danas zajedno s ostalim motoristima nastaviti put Vukovara. „Radni je dan pa se nismo mogli odazvati u nekom velikom broju, ali važno je da će naša društva preko svojih predstavnika sudjelovati u ovom tradicionalnom moto projektu“, zaključio je Zdravko Filipin.

20161116_134952_hdr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email