MLADE KATEGORIJE HAJDUKA Našičani teško stradali u Pakracu

MLADE KATEGORIJE HAJDUKA Našičani teško stradali u Pakracu

Čak 19 golova su postigli Hajdukovi stariji pioniri (U14) i kadeti (U17) jučer u dvije utakmice protiv vršnjaka iza NK NAŠK iz Našica u utakmici 14. kola 1. Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje.

Stariji pioniri trenera Darka Kelemena pobijedili su s 10:0  pri čemu je Fabijan Nikić postigao 4 gola, Teo  Duvnjak 2, a po jedan Čuljak, Čakarić, Benković i Zakarić. Ova Hajdukova selekcija je s 11 bodova dvanaesta na tablici.

Kadeti trenera Siniše Grubišića su Našičane pobijedili s 9:0, a golove su postigli po dva Frnako Kelemen i Nikša  Grubišić te po jedan Pjerabon, Kržić, Ostojić, Dupor i autogol. Kadeti su s 24 boda na šestom mjestu.

Mlađi pioniri (U12) i limači (U10)  trenera Dubravka Ljevakovića su gostovali u sklopu Međužupanijske lige Brod-Požega u Rešetarima. Protiv vršnjaka „Budućnosti“ mlađi pioniri su pobijedili s 2:0 golovima Dietzmana i  Majstorovića te s utakmicom više od Požege bar privremeno su preuzeli prvo  mjesto.

Limači su u Rešetarima poraženi sa 6:0  i nakon nepunog 13. kola s 15 bodova su šesti.

Kadeti i stariji pioniri već u srijedu igraju odgođenu utakmicu s početka proljetnog prvenstva, a u goste im dolazi  Graničar iz Županje. U nedjelju prvenstvo započinju u Međužupanijskoj ligi Virovitica- Bjelovar i početnici (U8) trenera Stjepana Petrovića.
 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email