MLADE KATEGORIJE HAJDUKA: Juniori najavili prvo mjesto

MLADE KATEGORIJE HAJDUKA: Juniori najavili prvo mjesto

Hajdukovi juniori vratili su se neporaženi iz Garešnici gdje su s vodećim Garićem odigrali 0:0 i na taj način ostali bodovno poravnati s vodećom ekipom prvenstva koja ima utakmicu više, pa je realnost osvajanja prvog mjesta u ligi Bjelovarsko-bilogorske županije izvjesna mada je u utrci još i Ribar iz Končanice.

Neriješeno su jučer odigrali i limači (U10) koji su na svom terenu u sklopu lige Požeško-slavonske  županije protiv „Sloge“ iz Trenkova odigrali 1:1 (strijelac Antonio Grgić). Iz devet kola Hajdukovi limači imaju 4 pobjede, dvije neriješene i tri poraza i nalaze se na 4. mjestu.

Početnici (U8) su ponovo bili uvjerljivi u sklopu 7. kola lige  Bjelovarsko-bilogorske županije  pobijedivši „Garić“ s 7:0. Najefikasniji je bio Jakov Švajghart koji je zabio tri gola, dva je dao Josip Ilinković, a po jedan Leo Komarić i Sven Andričić. Hajdukovi početnici imaju sve pobjede i kategorija su za sebe u ovom natjecanju.

Oba pionirska sastava s gostovanja iz Osijeka vratili su se poraženi u 8. kolu 1. kvalitetne lige mladeži. Stariji (U14) su izgubili s 3:0, a mlađi sa 7:1 (strijelac Luka Majstorović), pa se oba sastava, jedni s tri, jedni sa šest bodova, nalaze pri dnu tablice.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email