MLAĐE HAJDUKOVE KATEGORIJE Sezona se seli u dvoranu       

MLAĐE HAJDUKOVE KATEGORIJE Sezona se seli u dvoranu       

 

Loše vremenske prilike te zauzetost igrališta razlog je što su ovog vikenda od mlađih Hajdukovih kategorija nastupili samo stariji i mlađi pioniri kojima je to ujedno bio i posljednji ovojesenski službeni nastup na otvorenom. Obadvije njihove  subotnje utakmice protiv vršnjaka požeške „Slavonije“ protekle su kao i cijela jesenska sezona, uvjerljivim porazom. Mlađi pioniri U12 poraženi su s 3:0, a stariji sa 6:1 (strijelac Matej Gurdon).

Na kraju polusezone sa 6 osvojenih bodova iz 11 utakmica mlađi pioniri su u konkurenciji 12 klubova iz cijele Slavonije deveti,  a stariji s jednom pobjedom predzadnji. Za obadvije ove kategorije  započinje dvoranska sezona.

Radi zauzetosti terena juniori su  svoju utakmicu posljednjeg kola županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije  protiv „Ribara“ iz Končanice, kojom se rješava pitanja jesenskog prvaka, odgodili za narednu subotu, a u istoj ligi početnici (U8) su svoju utakmicu protiv „Bilogorca“ iz Grubišnog Polja, radi loših vremenskih prilika i natopljenog terena također premjestili na naredni vikend čime će i za ove dvije selekcije biti završena sezona na otvorenom i sele u dvoranu.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email