MB72 GIN Upoznajte male tajne gina

MB72 GIN Upoznajte male tajne gina

Večer uz MB72 GIN naziv je prvog ovogodišnjeg druženja koje će se ovog petka 24. siječnja s početkom u 18 sati održati u nedavno otvorenom Slavonica Food & drink shopu u Pakracu.

U ugodnom razgovoru uz degustaciju gin će predstaviti obitelj Bošnjak iz Sičica pokraj Nove Gradiške koji su poznati pivari već više od desetljeća na novogradiškom području, a od 2018. godine bave se i proizvodnjom craft gina. Predstavit će svoj proizvod MB72 gin, kako nastaje, kako se konzumira, pokazat će i kako se pripravlja kuhani gin, a imat ćete priliku saznati i nešto više o ljekovitim svojstvima gina.  Gin, jako alkoholno piće koje se prvi put pojavilo u 16. stoljeću u Nizozemskoj tijekom stoljeća imalo je svoje uspone i padove. Od pića za siromašne, preventivnog lijeka za malariju do vrlo popularnog pića dvadesetih godina prošlog stoljeća te novog uzleta koji se upravo događa kad u brojnim destilerijama te mnogim miksolozima zbog svoje sofisticiranosti izaziva želju za inovacijama i istraživanjima novih okusa i aroma.

Predstavljanje MB72 gina prvi je u nizu događanja u Slavonica Food & Drink shopu koji na ovaj način želi prezentirati ponudu trgovine, ali i upoznati posjetitelje s određenim trendovima industrije hrane i pića.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email