LOŠ VIKEND PAKRAČKIH KUGLAČA Pobijedio samo prvoligaš Pakrac

LOŠ VIKEND PAKRAČKIH KUGLAČA Pobijedio samo prvoligaš Pakrac

 

Loš vikend imali su pakrački kuglači. Osim što su u pet utakmica osvojili tek tri boda, lošije nego inače ostvareni su i pojedinačni rezultati.

Domagoj Tušim

Pobjedu je zabilježio samo KK Pakrac koji je u 5. kolu 1.B HKL na svojoj kuglani pobijedio  KK Sirelu iz Bjelovara rezultatom 5:3. Najbolji rezultat ostvario je mladi Domagoj Tušim (563), a uobičajeno dobrim rezultatima iz prethodnih sezona vratili su se Z. Gnezda (558) i D. Štor (551) što je bilo dovoljno za tri pojedinačna boda, dok su dva pobjednička donijeli ukupno više 31 srušeni čunj (3284:3253). S ovom pobjedom KK Pakrac je s ukupno 4 boda na nezadovoljavajućem 8. mjestu, a priliku za popravak plasmana imat će već u subotu kada je ponovo domaćin pri čemu im u goste dolazi susjed na tablici iz Đurđenovca.

Treći bod domaćih kuglača ovog vikenda ostvarili su kuglači KK Lipik 1974 na pakračkoj kuglani neodlučnim rezultatom protiv požeške HVIDR-e. Dva pojedinačna boda donijeli su  Mirko (536) i Domagoj  Tušim (531), a do izjednačujućih 4:4 došli su uslijed toga što su kao ekipa srušili 20 čunjeva više. U vrlo lošem nastupu „Papuk“ je poražen od Regoča u Sl. Brodu s 6:2. Više od granično solidnih 500 čunjeva srušio je samo S. Karačić (523) dok su ostali biti puno lošiji od svojih mogućnosti i očekivanja. U odnosu na prošlo kolo znatno bolji su bili kuglači Slavonskog banovca, ali im niti to nije bilo dovoljno u utakmici na svojoj kuglani protiv vrlo raspoloženog suparnika iz Nove Gradiške. Poraženi su s visokih 7:1 pri čemu je jedini pojedinačni bod donio vrlo dobri Davor Špelić (575), što je ovog vikenda i najbolji rezultat pakračkih kuglača.

Davor Špelić

Nakon tri kola naši klubovi se s jednom pobjedom ili jednim neriješenom utakmicom nalaze na tablici 3. HKL među zadnje četiri ekipe. Više bodova bit će sigurno idućeg vikenda već iz zbog toga jer će ih u međusobnoj utakmici raspodjeljivati Papuk i Lipik, dok će Slavonski banovac u goste Požegi koja se jedina ugurala na zadnjim mjestima među naše ekipe.

Nakon dobrog starta  loše su kuglali ovog vikenda i kuglači prekopakranske  Sloge koji su u 4. HKL poraženi kao gosti od Obrtnika BAM sa visokih 7:1. Jedini pojedinačni bod je ostvario J. Dumančić (515). S dvije pobjede iz tri utakmice Prekopakrani su na tablici četvrti. Idućeg vikenda će u goste Elpidiu koji još ne zna za pobjedu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email