LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR Igra se od 5. do 15. lipnja

LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR Igra se od 5. do 15. lipnja

Zbog odigravanja svjetskog nogometnog prvenstva tradicionalni pakrački ljetni malonogometni turnir, već 21 godinu za redom, igrat će se ove godine nešto ranije, od 5. do 15. lipnja.
Kao i ranijih godina turnir je dio manifestacije Pakračko ljeta, a novost je da će ove godine organizaciju preuzeti Sportska zajednica Grada Pakraca pri čemu će im pomoć biti organizator posljednjih nekoliko turnira Udruga mladih Mali most, kao i Udruga djece branitelja Pakraca i Lipika te Gradski savjet mladih.
Ostalo su manje-više standardne stvari i puno toga će biti jasnije nakon završetka roka za prijave ekipa koji počinje danas, a ističe 4. lipnja u 12 sati pri čemu se sve informacije mogu dobiti kod Denisa Relote, tajnika Zajednice, na telefon 091/14 61 315.
Kotizacija za ekipe iznosi 500 + 200 kuna. Igra se standardnim sustavom 5+1, a broj utakmica i dnevni početak turnira ovisit će o broju prijavljenih ekipa.
Kao i ranijih godina novčano će se nagrađivati najbolje ekipe: za 1. mjesto 14.000 kuna, drugo četiri, treće dvije, a četvrto večera. Sportskim nagradama će biti nagrađeni najbolji strijelac, igrač, golman i mladi igrač.
Lani je na 21. poslijeratnom izdanju ovog turnira nastupilo 12 ekipa, a pobijedila je ekipa MNK Bjelovar nakon izvođenje sedmeraca ekipu Stragatrans koji su predvođeni ponajboljim hrvatskim malonogometašem Tihomirom Novakom ovaj turnir osvajali prethodne tri godine.
Glavni pokrovitelj turnira je ostao i dalje Grad Pakrac, ali je organizator osigurao sponzorstva u vidu raznih pomoći od 44 pojedinca i pravne osobe, gotovo sve s pakračkog područja. (db)

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone