LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR – 10 ekipa u borbi za naslov

LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR – 10 ekipa u borbi za naslov

Utakmicom Pop Corn Šakić – Bravo Sport rekreacija danas u 19 sati počinje Ljetni malonogometni turnir. Ove godine na turniru sudjeluje 10 ekipa iz Bjelovara, Gradiške, N. Gradiške, Lipika, Daruvara i Marinog Sela. Raspoređene su u dvije skupine, a grupna faza turnira igrat će se ovaj tjedan savkodnevno do subote (nedjelja i ponedjeljak slobodni). Završit će u utorak posljednjim kolom. Dan kasnije počinje završnica, a finalni dan predviđen je za petak. Termini igranja u završnici još nisu precizirani. Dnevni program započinjat će u 19 sati i ponudit će četiri utakmice, a za one gledatelje koji uz dobar nogomet vole i kvalitetno osvježenje, informacija da je za ugostiteljski dio ove godine zadužen pakrački Caffe bar Elixir.

Kao i ranijih godina turnir je dio manifestacije Pakračko ljeto, glavni pokrovitelj je ostao Grad Pakrac, a novost je da će ove godine organizaciju preuzeti Sportska zajednica Grada Pakraca pri čemu će im pomoć biti organizator posljednjih nekoliko turnira Udruga mladih Mali most, kao i Udruga djece branitelja Pakraca i Lipika te Gradski savjet mladih. Ulaz na turnir je besplatan.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone