PROMO: Lipik – grad prijatelj poduzetnika i obrtnika

PROMO: Lipik – grad prijatelj poduzetnika i obrtnika

Grad Lipik i LIRA priveli kraju provedbu EU projekta

Grad Lipik i Lipička razvojna i turistička agencija LIRA uspješno su priveli kraju provedbu projekta „Lipik – grad prijatelj poduzetnika i obrtnika“. Projekt ukupne vrijednosti 100.566,00 kn, od čega je 95% financirano od strane EU, iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.  se provodio 12 mjeseci, od srpnja 2015. godine do srpnja ove godine.

Cilj projekta je bila promocija poduzetništva te lokalnih poduzetnika i obrtnika, dok su glavne aktivnosti projekta bile promocija poduzetništva i obrta te jačanje marketinških kapaciteta poduzetnika i obrtnika sa područja grada Lipika.

Kroz projekt je organiziran Sajam poduzetništva, Konferencija poduzetnika, Okrugli stol o važnosti cjeloživotne edukacije i obrazovanja u poduzetništvu te je otiskana brošura Osnove poduzetništva kao i razne druge aktivnosti u svrhu promocije lokalnih poduzetnika i obrtnika, naveo je Goran Pušćenik, voditelj projekta  i dodao kako su pod aktivnošću jačanja marketinških kapaciteta poduzetnika i obrtnika zaposlenici LIRA-e organizirali radionicu o marketinškim alatima te izradili marketing planove za 5 lokalnih poduzetnika i obrtnika.

Gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana naglašava kako je ovim projektom omogućeno dodatno kontinuirano ulaganje u poduzetnike kojima Grad Lipik zajedno s Lipičkom razvojnom i turističkom agencijom Lirom pridaje posebnu pažnju te da danas s ponosom nosimo epitet grad Lipik prijatelj poduzetnika.

Provedene aktivnosti projekta ujedno predstavljaju i svakodnevne poslove djelatnika Grada Lipika i LIRA-e u svrhu razvoja poduzetništva, čime se osigurava održivost projekta, kao i nastavak projektnih aktivnosti zbog kojih je Lipik grad prijatelj poduzetnika i obrtnika.

00-ZnakoviKojiTrebajuBitiVidljvi

 

 

 

 

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email