LiPa krenula s pripremama za drugoligašku sezonu

LiPa krenula s pripremama za drugoligašku sezonu

Rukometaši LiPe u srijedu su i službeno započeli s pripremama za nadolazeću sezonu u 2. HRL Istok koje započinje 7. listopada gostovanjem u Starom Petrovom selu. Naši rukometaši u sezonu ulaze jači za povratnike u sastav Poliganovića, Hihlika, Zerdina i Strage koji su određeno vrijeme izbivali zbog ozljeda, a do kraja prijelaznog roka još ima vremena i za poneko igračko ime koje bi dodatno osnažilo pakrački sastav.

„Pod vodstvom trenera Jaroslava Šebe trenirat će 23 igrača na koje možemo računati u narednoj sezoni, a sve što želimo je da nas ove godine zaobiđu ozljede. Kad smo zdravi, siguran sam da možemo igrati zapaženu ulogu u drugoligaškoj konkurenciji. Prije prvenstva odigrat ćemo neke kontrolne utakmice, planiranih je šest, a protivnici će biti „od renomea“, rekao nam je Dejan Nagy, čovjek za sve u pakračko-lipičkom drugoligašu. U organizirana natjecanja ove sezone, doznajemo, bit će uključeno šest selekcija (senior i pet selekcija djece), pa je pred upravom i trenerima zahtjevna organizacijska, ali i financijska zadaća koju će nesumnjivo odraditi  kao i svih ovih godina – korektno.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone