LIGA MLADIH Pakračani na domaćoj kuglani drugi, ukupno vodeći

LIGA MLADIH Pakračani na domaćoj kuglani drugi, ukupno vodeći

U subotu i nedjelju na pakračkoj kuglani odigrano je 6. kolo Međužupanijske lige mladih. Pakračke mlade kuglačice i kuglači „Slavonskog banovca“ nisu iskoristili prednost domaće kuglane te su ekipno završili kao drugi iza muške ekipe Novske, ali su nakon šest kola s 42 boda ostali vodeći sa šest bodova prednosti ispred Novljana.

Kuglačice i kuglači Banovca u sastavu Marija Josipović, Jan Štampf, Matko Šuperina i Fran Ivošević ukupno su srušili 1824 čunja, odnosno 38 manje od Novljana. Treće su bile kuglačice Siska, četvrti Bjelovar, peti Nova Gradiška i šesti mladi Požežani.

U pojedinačnom poretku nakon šest kola u kategoriji djevojčica mlađih od 14 godina temeljom prosjeka iz svih dosadašnjih nastupa Marija Josipović je peta, a Vita Jirasek deveta.  U istoj starosnoj kategoriji kod dječaka Jan Štampf je drugi, Matko Škondro treći, Matko Šuperina osmi, a Niko Kalvi deveti. Kod djevojaka mlađih od 18 godina Sara Marin je treća, a Ida Jirasek osma. Kod dječaka Fran Ivošević je drugi. No, radi bolesti gotovo polovina njih ovog vikenda nije nastupilo.

Sljedeći nastup imat će 12. i 13. travnja u Požegi.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email