KUNA KUP 2019 (U14 i U12) Slavoniji oba naslova, Hajduku srebro!

KUNA KUP 2019 (U14 i U12) Slavoniji oba naslova, Hajduku srebro!

Nogometaši Slavonije iz Požege pobjednici su pakračkog malonogometnog Kuna Kupa 2019 u kategorijama U12 i U14 koji je proteklog vikenda, u konurenciji dvanaest ekipa iz okolnih županija, odigran u sportskoj dvorani u Pakracu. Domaćin turnira Hajduk osvojio je drugo mjesto u starijoj konkurenciji, dok su kod mlađih bili četvrti.

U subotu su na parket izašle selekcije U14 i kroz grupno razigravanje polufinalnu završnicu su izborili Hajduk 1, Bjelovar 1, Slavonija iz Požege i Slavija iz Pleternice. Pakračani su finale izborili protiv Bjelovarčana s čistih 3:0, dok je Slavonija s 2:0 slavila protiv Slavije. Susret poraženih otišao je nakon penala na stranu Bjelovarčana, dok je u finalu Slavonija pobijedila Hajduk s 2:0. Najbolji igrač turnira bio je Niko Čuljak iz pakračkog Hajduka.

Za Hajduk su igrali: Balog, Duvnjak, Majstorović M., Majstorović L., Hartman, Čuljak, Benković M., Dietzman i Šafar. Trener: Darko Kelemen.

Da škola nogometa odlično radi u Požegi, nogometaši Slavonije dokazali su i u nedjelju pobjedivšni i na turniru selekciia U12. Polufinalna završnica ponudila je susreta Hajduka 1 i Bjelovara 1 gdje su minimalno s 1:0 slavili učenici Pere Bošnjaka (Bj), dok su u drugoj utakmici između Slavonije i Bjelovara 2 o finalistu odlučili penali koje su bolje izvodili Požežani. Finalni susret je nakon regularnih 0:0 također došao do penala, a ponovo su spretniji i sretniji bili igrači Slavonije te na taj način, zasluženo, podigli pobjednički pehar ovogodišnjeg Kuna kupa. Najbolji igrač turnira bio je Marko Tajs iz pobjedničke ekipe.

U utakmici za treće mjesto pobijedio je Bjelovar 1 koji se lako obračunao s domaćinom, završilo je 4:0.

Za Hajduk su igrali: Kohajda, Sacher-Milek, Žilić, Tomić, Horvat, Komora, Mateš, Grgić, Malogorski i Banović. Trener: Viktor Trbara.

Oba turnirska dana pravdu su uspješno dijelili pakrački sudac Valentin Mik i garešnički arbitar Vladimir Kiš.

Ovogodišnji Kuna kup igra se u organizaciji nogometnog kluba Hajduk iz Pakraca i Sportske zajednice Grada Pakraca. Sljedeći vikend na rasporedu su kategorije U10 (nedjelja) i U8 (subota), a više detalja oko turnira potražite na Facebook stranici Hajduk Pakrac škola nogometa.

Pobjednička momčad Slavonije U12

Pobjednička momčad Slavonije U14

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone