KUGLANJE SVE TRI LIGE Rezultatski dobar vikend

KUGLANJE SVE TRI LIGE Rezultatski dobar vikend

Tri od pet naših klubova ostvarili su ovog vikenda pobjede igrajući svoja redovna prvenstvena natjecanja.

Prvoligaš Pakrac je napokon odigrao odličnu utakmicu i pobijedio na svojoj kuglani uvjerljivo Fortunu iz Đakova sa 7:1 (3336:3064) pri čemu su ostvarili prosjek po igraču od vrlo dobrih 556 čunjeva.

Najbolji je bio Zvonko Gnezda s 585 srušenih čunjeva, a odmah do njega V. Anušić (572), A. Juranović  (565), D. Štor (558), R. De Zan (553) dok je jedini podbacio i izgubio pojedinačni bod T. Luksetić (503). Nakon sedam kola Pakrac ima dvije pobjede  i nalazi se u gustoj sredini tablice. Iduće subote gostuju u Čakovcu kod Željezničara koji u dosadašnjem dijelu lige ima dvostruko više pobjeda.

Dobra subotnja partija našim kuglačima je donijela i poboljšanje na pojedinačnoj tablici igrača pa je Gnezda sada 25. igrač lige s prosjekom od 549 čunjeva, Juranović 33. s prosjekom od 544 ili drvo više od Štora koji je 39.

U trećoj ligi u međusobnom ogledu klubova s dna Lipik 1974 uvjerljivo je nadigrao Sl. banovac sa 6:2 (3188:3131). Najbolji igrač utakmice je bio  mladi banovčan T. Žgela (561), a u znatno rezultatski ujednačenijoj ekipi Lipika Ivica Hormot (555). Ekipa Papuka nastavlja s rezultatskim osciliranjem. Ovog puta su bili loši na kuglani u Novoj Gradišci gdje su protiv istoimenog domaćina izgubili sa 7:1 (3140:3036), a jedini bod je donio Siniša Karačić koji je i jedini napravio malo bolji rezultat (535).

Nakon pet kola Papuk je s tri pobjede 4., odmah ispred Lipika koji ima pobjedu manje, dok je Slavonski banovac sa samo jednom pobjedom posljednji. Idućeg vikenda Papuk dočekuje PPK Kutjevo, Lipik brodski Regoč, a Slavonski banovac će u goste u Požegu kod Croatie.

U četvrtoj ligi prekopakranska Sloga je  u gostima u Požegi kod Hrasta zabilježila uvjerljivu pobjedu od 7:1, a odličnim rezultatom je odskočio  I. Katalinić (556).  S tri pobjede za redom Sloge je došla u gornji dio tablice, što će morati potvrditi idućeg vikenda kada dočekuju susjeda u poretku –  INU Požega.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email