KUGLANJE-SVE TRI LIGE Dva remija u neizvjesnim mečevima

KUGLANJE-SVE TRI LIGE Dva remija u neizvjesnim mečevima

Čak dva od pet naših klubova su ovog vikenda odigrali neriješeno (4:4) što u kuglanju nije čest slučaj.

KK Pakrac je u 18. kolu 1.B HKL na svom terenu remizirao protiv jake Novske. Pojedinačne bodove su donijeli G. Špelić (536), R. De Zan (557), Ž. Major (542) i D. Štor (554). No Novljani su do izjednačenja stigli zahvaljujući 16 ukupno srušenih čunjeva više što mogu ponajviše zahvaliti odličnom Dariju Dudi koji u Pakracu redovito ruši više od 600 čunjeva, ovog puta 609.

Četiri kola prije kraja natjecanja Pakrac je na tablici sedmi pri čemu je teoretski dohvatljivo peto mjesto, a za čega bi im bila važna pobjeda u idućem kolu u Zaboku koji se bori za opstanak.

U 3. HKL Papuk je bio uvjerljiv na svojoj kuglani protiv HVIDR-e iz Požege pobjedom od 7:1. Ponovo je najbolji pojedinačni rezultat ostvario Siniša Karačić (551) koji je u poretku za igrača lige na odličnom četvrtom mjestu s prosjekom od 533 srušena čunja. Novom pobjedom Papuk i dalje drži priključak s vrhom tablice, a narednog vikenda na svojoj kuglani dočekuje drugoplasiranog i bodovno izjednačenog Zanatliju u utakmici koja bi mogla odlučiti o drugom mjestu. Lipik je u Požegi protiv Croatie odigrao 4:4. Osim pojedinačnih pobjeda D. Tušima (543) i D. Šuberta (527) neriješeni ishod je posljedica činjenice da je Lipik srušio ukupno 14 čunjeva više.

Slavonski banovac je poražen od Zanatlije s 5:3, a o bodovima je, nakon što su pojedinačne mečeve dobili Ž. Štampf (523), D. Lepka (555) i A. Marin (536), i ovdje odlučila činjenica  da je  domaćin srušio ukupno 76 čunjeva više.

Lipik je sa 14 bodova zadržao četvrto mjesto, a Banovac je s dva boda manje šesti. Idućeg vikenda Lipik dočekuje vodeću Novu Gradišku, a Banovac će u goste u Sl. Brod protiv predzadnje Lokomotive.

Loš dan su imali  kuglači Sloge u 4. HKL jer su uvjerljivo poraženi od PPK Kutjevo sa 7:1. Ilija Turković stariji je jedini ostvario pobjedu uz odličnih 541 srušeni čunj, a svi ostali su bili ispod svoje razine pa je ukupan broj srušenih čunjeva 2979 ispod očekivanih prosječnih 500.

Bodovno usamljena Sloga je i dalje na četvrtom mjestu, a idući vikend dočekuje susjeda na tablici INU Požega.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email