KUGLANJE “Papuk” obilježava 65-tu godišnjicu

KUGLANJE “Papuk” obilježava 65-tu godišnjicu

 

Kuglački klub „Papuk“ danas obilježava 65 godina postojanja. U povodu toga su organizirali turnir  međunarodnim načinom (8 x 120 hitaca) na kojem  nastupaju, uz slavljenika,  gradske selekcije Pakraca i Virovitice te prijateljski klub  SKK „Croatia“ iz bavarskog grada Traunreuta. Riječ je o klubu koji većim djelom čine iseljenici iz ovog kraja u Njemačku koji s „Papukom“ održava prijateljske odnose četiri godine, vrijeme u kojem je „Papuk“ bio dva puta njihov gost, a danas naš klub po drugi put uzvraća gostoprimstvo.

Otvarajući turnir na gradskoj kuglani gradonačelnica Anamarija Blažević je podsjetila na dugu tradiciju kuglanju u Pakracu, što dokazuje i ova obljetnica,  koja je rezultirala gradskom suvremenom kuglanom. Zahvalila je gostima na dolasku, poželjevši im dobar sportski rezultat, ali i dobar provod u uvijek gostoljubivom Pakracu.

Kuglanje će potrajati do 18 sati nakon čega će na prigodnom druženju u lovačkoj kući na Matkovcu biti podijeljeni pehari najuspješnijim ekipama i pojedincima.

Za slavljenika, KK „Papuk“,  nastupaju: Darko Major, Siniša Karačić, Željko Popović, Ilija Turković ml., Tomislav Turković, Dragan Blažević, Robert Rebrović i Ivo Grgić.

Za selekciju grada Pakraca  koju čine predstavnici iz preostalo četiri kluba  našeg kraja nastupaju:  Davor Štor, Tomislav Luksetić, Božidar Petrovečki, Zvonko Gnezda, Sadmir Delihodžić, Domagoj Tušim, Albert Jirasek i Željko Pavković.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email