KUGLANJE “NARODNIM NAČINOM” Očekivano slavlje trojca KK Pakrac

KUGLANJE “NARODNIM NAČINOM” Očekivano slavlje trojca KK Pakrac

U subotu 5. listopada na gradskoj kuglani u Pakracu održana je kuglački turnir „Narodnim načinom“ na kojem je pobjedu odnijela ekipa KK Pakrac u sastavu Željko Major, Antonio Juranović i Vjeko Anušić. Oni su slavili ispred Caffe bara Feniks i ekipe 3 asa.
Kuglalo se po prilagođenim pravilima, kako bi osim aktivnih kuglača što konkurentniji bili i amateri, a raduje podatak da se na subotnje natjecanje prijavilo pedesetak natjecatelja od kojih su se neki po prvi puta susreli s kuglom i kuglanom. Turnir se igrao u opuštenoj atmosferi, a u istom su tonu bile i nagrade najboljima pa je pobjedniku umjesto pehara pripao – čunj!
Organizator SZGP se pobrinuo da nagradi sve što se može nagraditi pa je tako nagradu za najboljeg igrača dobio mladi, perspektivni kuglač Matko Škondro, a nagrada za fair-play pripala je ekipi Bravarija Grgić/Pizzeria Tessari. Naj cool sastavom proglašena je ekipa Škole KK Slavonski Banovac.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone