KUGLANJE-MLADI IGRAČI Ivošević i Tušim na državno prvenstvo

KUGLANJE-MLADI IGRAČI Ivošević i Tušim na državno prvenstvo

 

Fran Ivošević i Domagoj Tušim, mladi kuglači KK Pakraca, plasirali su se u završnicu državnog pojedinačnog prvenstv za juniore. To su izborili kroz nastup na regionalnom prvenstvu koje je unazad dva vikenda održano na kuglanama u Slavonskom Brodu i Osijeku. U konkurenciji 18 natjecatelja mlađih od 23 godine Ivošević je osvojio 5. mjesto s ukupno srušenih 1070 čunjeva (540+530), a Tušim 8. s ukupno srušenih 1052 čunja (495+557) te time ušli u kvotu od devet mjesta na koliko slavonska regija ima pravo za završno državno natjecanje.

Fran Ivošević

Sagledavajući samo konkurenciju mlađih juniora (do 18 godina) Ivošević je uvjerljivo prvi pri čemu je bio i najmlađi (rođen 2004. godine), pa je u ukupnom poretku i ispred igrača koji su stariji od njega šest do sedam godina. Na državno prvenstvo izravno su se plasirali kadetkinje i kadeti (mlađi od 14 godina) „Slavonskog banovca“.

Domagoj Tušim

Osim pojedinačnog natjecanja, prošli vikend je počelo i ekipno natjecanje za mlađe kategorije koje su lani u vidu klasične lige igrali Pakrac, Novska, Sisak i Nova Gradiška. Ove godine su im se pridružili KK Bjelovar i KK Obrtnik Požega pa se radi jeftinijeg natjecanja umjesto lige ono odvija turnirski. Prvi turnir je održan u nedjelju u Bjelovaru, a naši kuglači i kuglačice osvojili su prvo mjesto ukupno srušivši 1882 čunja (Matko Škondro 497, Marija Josipović 451, Ida Jirasek 423 i Fran Ivošević 511) pri čemu je Ivošević bio najuspješniji pojedinac turnira.

Sljedeći turnir  je u Novoj Gradišci 4. studenog.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email