KUGLANJE-SVE LIGE Dobar kuglački vikend

KUGLANJE-SVE LIGE Dobar kuglački vikend

 

Sva tri naša kuglačka trećeligaša proteklog vikenda ostvarili su pobjede. Prvoligaš KK Pakrac unatoč solidnom nastupu poražen je u Novskoj kao i četvrtoligaš Sloga koji je kao domaćin izgubio od Kutjeva. Ponovo su uspješni bili kadeti.

KK Pakrac je odigrao u sklopu 7. kola 1B. HKL u Novskoj solidno (prosjek 550 čunjeva), ali je domaćin bio izuzetno raspoložen i pobijedio uvjerljivo sa 6:2 (3423:3297). Pojedinačne bodove su donijeli G. Špelić (549) i Ž. Major (566), ali je najuvjerljiviji bio D. Tušim (587), što mu nije bilo dovoljno za pojedinačnu pobjedu.

Pakračani su s tri pobjede iz sedam utakmica na 8. mjestu, a idući vikend dočekuju Zabok koji ima isti omjer pobjeda i poraza.

Uspješni su bili svi naši trećeligaši, a najvrjedniju pobjedu ostvario je Papuk koji je kao gost u Požegi pobijedio HVIDR-u s 5:3 pri čemu su pojedinačne bodove donijeli I. Hormot (549), S. Karačić (527) i Ž. Popović (552) te dva dodatna boda za ukupno više srušenih čunjeva.

Domagoj Tušim

Slavonski banovac, s vrlo dobrih ukupno srušenih 3254 čunja, pobijedio je Zanatliju 6:2. D. Rendić (550), A. Marin (519), D. Špelić (560) i D. Lepka (538) donijeli su pojedinačne bodove. Uspješna je bila i ekipa Lipika 1974 koji su kao domaćini pobijedili Croatiu iz Mihaljevaca s 5,5:2,5. Pojedinačne bodove su donijeli M. Tušim (498), V. Slijepčević (545) i D. Tušim (573) dok je D. Schrotter (480) odigrao neriješeno. Nakon pet kola Banovac je sa šest bodova treći, Lipik s bodom manje četvrti, a Papuk s četiri boda 8. na tablici. U idućem kolu domaćin je samo Banovac koji dočekuju Lokomotivu (Sl. Brod) dok će  Papuk i Lipik na gostovanja u Novu Gradišku i Sl. Brod.

U četvrtoj ligi Sloga je slabim nastupom u kojem je srušila samo točno tri tisuće čunjeva uvjerljivo poražena od PPK Kutjeva s 8:0. Sloga je nakon pet kola s tri pobjede četvrta, a idući vikend će na gostovanje u Požegu.

U natjecanju mladih odigran je u Novoj Gradiški drugi ligaški turnir u kojem su kao jedinstvena ekipa pakrački kadeti i juniori osvojili drugo mjesto u konkurenciji šest ekipa. Nastupili su Matko Škondro (U14) 445 čunjeva, Jan Štampf (U14) 453, Sara Marin (U18) 438 i Fran Ivošević (U18) koji s 572 srušena čunja apsolutno dominira u ovoj konkurenciji pri čemu bi mu na ovom rezultatu pozavidjeli i mnogi seniori.

Fran Ivošević

Nakon dva kola (turnira) Pakračani s 14 bodova dijele uvjerljivo prvo mjesto s ekipom „Siscie“ iz  Siska.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email