KUGLANJE: GRADSKA LIGA: Srećko Belac pobjednik

KUGLANJE: GRADSKA LIGA: Srećko Belac pobjednik

Srećko Belac, igrač KK Slavonskog banovca, pobjednik je gradske lige Pakrac 2020. u kuglanju koja je sinoć završila na gradskoj kuglani. U završnom meču on je s 2:0 u setovima (2×30 hitaca) bio bolji od klupskog suigrača Andreja Marina.

Domagoj Tušim, igrač KK Pakraca je trećeplasirani jer je u meču za treće mjesto pobijedio svog klupskog suigrača Davora Štora. Nakon dva seta rezultat je bio 1:1 pa je pobjednik dobiven nakon dodatna tri hica. O pobjednicima polufinalnih mečeva također su odlučivali dodatna tri hica jer su nakon dva seta rezultati između Belca i Štora, odnosno Marina i Tušima bili izjednačeni.

Organizator Sportska zajednica Grada Pakrac je tri prvoplasirana nagradio medaljama, a pobjednika i peharom koji je uručio predsjednik Sadmir Delihodžić. Prijašnjih godina ova „divlja liga“ se igrala ekipno, a ove godine pojedinačno kao nadomjestak za skraćenu sezonu izazvanu epidemiološkim mjerama. Od 1. lipnja do sinoć u devet natjecateljskih večeri je nastupilo 34 igrača, od čega četiri iz Nove Gradiške, jedna žena, te nekoliko neregistriranih.

Sinoćnje kuglanje rezultatski nije bilo odviše kvalitetno. Vidljiv je nedostatak kontinuiteta koji je uzrokovan epidemiološkim mjerama.

Službena kuglačka ovogodišnja sezona u Pakracu još će potrajati osam dana jer već poslijepodne (17 sati) KK Pakrac na svojoj kuglani u 20. kolu 1.B HKL dočekuje Đurđenovac, u ponedjeljak gostuju u sklopu istog natjecanja u Novskoj, a ligu završavaju slijedeće subote.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email