KUGLANJE: GRADSKA LIGA PAKRAC – „banovci“ zasjenili favorite

KUGLANJE: GRADSKA LIGA PAKRAC – „banovci“ zasjenili favorite

Utakmicama 7. kola Slavonski banovac  i Pakrac 1 (17 sati), odnosno Papuk i Lipik 1974 (19 sati) sutra će biti završen prvi dio  natjecanja u pakračkoj kuglačkoj gradskoj ligi pri čemu će ostati neodigrane odgođene dvije utakmice.

Dosadašnji tijek je obilježio iznenađujući poraz ekipa Pakrac 1 od Sloge s 4:2, a favorizirani Pakračani su na putu su da izgube i meč od Lipik 1974 koji je započet u četvrtak u kojem ekipa Lipika nakon prvog para vodi 2:0 nakon čega je meč prekinut radi tehničkih problema na kuglani. U tom prvom paru izuzetno neraspoložene Gordana Špelića (498 čunejva) i Davora Štora (518) pobijedili su izuzetno raspoloženi Ivica Hormot (558) i Davor Schrotter (557) stvorivši  osim bodovne prednosti i teško dohvatljivu razliku od gotovo sto čunjeva pa je gubitak bodova za Pakrac gotovo izvjestan. Pri tom treba znati da igrači nižih liga, odnosno rekreativci imaju takozvani hendikep bonus u odnosu na igrače Pakraca i Papuka što znači da dobivaju u meču u startu prednost od  32, odnosno 64 čunja.

Gnezda

Nakon 6 nepotpunih kola vodi Slavonski banovac s pet pobjeda ispred Pakraca 2 koji ima četiri, kao i Sloga. Pakrac 1 ima tri pobjede, ali i dvije neodigrane utakmice.

U pojedinačnoj konkurenciji vrlo dobar start mladi Gordan Špelić je upropastio s posljednja dva loša nastupa pa je vodstvo ponovo preuzeo Zvonko Gnezda s vrlo dobrim prosjekom od 586 čunjeva.

Drugi dio lige, preostalih sedam kola, nastavlja se odmah u ponedjeljak (18 sati), a plan je ligu završiti do kraja svibnja, rekao nam je Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice  Pakrac koja je organizator.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email