KUGLANJE Do bodova samo Banovac

KUGLANJE Do bodova samo Banovac

Iako su srušili najmanje čunjeva od četiri naša kluba koji su ovog vikenda nastavili svoja prvenstva, do bodova je došao samo ekipa Slavonskog banovca koja je kao gost u 2. kolu 3. HKL pobijedila u Požegi Croatiu (2931:2921). Jedini koja je srušio očekivanu granicu od 500 čunjeva jučer je bio A. Jirasek (502). No D. Špeliću (496), B. Petrovečkom (492) i A. Marinu (490) su i takvi rezultati bili dovoljni za pojedinačne pobjede pa je Banovac uz 10 ukupno srušenih više čunjeva pobijedio 6:2.
U istoj ligi dan ranije Papuk je na svojoj kuglani izgubio od Lokomotive 1967 iz Sl. Broda s 5,5:2,5. Pojedinačne bodove su donijeli Ž. Popović (534) i S. Karačić (531), a neriješeno je odigrao I. Hormot (537), ali su Papukovci srušili ukupno 46 čunjeva manje pa su ostali bez bodova.
Treći naš predstavnik u ovoj ligi Lipik 1974 poražen je u Brodu od Zanatlije sa 7:1 pri čemu je jedini pojedinačnu pobjedu ostvario D. Schrotter (526).
Nakon dva kola Banovac i Papuk su s po jednom pobjedom u sredini tablice, a Lipik bez bodova je na začelju. Idućeg vikenda Slavonski banovac i Lipik 1974 igraju kod kuće, a Papuk će u goste u Slavonski Brod.


Naš prvoligaš KK Pakrac unatoč solidnom nastupu je visoko poražen u Zagrebu od KK Obrtnika-Torbar sa 7:1. Jedini bod je osvojio Domagoj Tušim (542), a interesantno je da V. Anušiću niti izuzetno dobrih 612 srušenih čunjeva nije bilo dovoljno za pobjedu. Nakon četiri kola Pakrac je s jednom pobjedom u donjem dijelu tablice. Priliku za popravak imat će u subotu kada na svojoj kuglani dočekuju u dosadašnjem dijelu jednako neuspješnu KK Sirelu iz Bjelovara.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone