KUGLANJE 2. I 3. LIGA: Bez pobjede u nastavku natjecanja

KUGLANJE 2. I 3. LIGA: Bez pobjede u nastavku natjecanja

Četiri naša kluba proteklog vikenda nastavili su nakon jednomjesečne stanke natjecanja u 2. i 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi. Neriješeni rezultat zabilježila je Sloga, a svi ostali su poraženi.

U 2. HKL „Papuk“ je poražen u Osijeku od Zrinski-Pivovare sa 7:1 (3269:3078). Jedini pojedinačni bod osvojio je S. Karačić (527), mada je najviše čunjeva srušio V. Slijepčević (531). Nakon 10 utakmica Papuk je predzadnji sa 6 bodova koliko ima i ispred njega plasirani Donji Miholjac. U sljedećem kolo „papukovci“ gostuju kod sedmoplasiranog Silosa u Đakovu.

U 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Sloga je kao domaćin osvojila bod protiv Kutjeva odigravši 4:4. Bodove za Slogu su ubilježili odlični Davor Špelić koji je srušio 572 čunja, V. Juranović (526), I. Katalinić (534) i R. Rebrović (536), ali je na kraju završilo neodlučno zbog 10 čunjeva koliko su gosti ukupno više srušili. Kao domaćin Lipik 1974 poražen je od Zanatlije sa 6:2. Bodove za Lipik su osvojili D. Šubert (536) i I. Hormot. Slavonski Banovac je gostovao u Sl. Brodu kod vodeće Lokomotive i više od poraza od 6:2 nije mogao, posebice ako ukupno ekipa sruši samo 2959 čunjeva. Pojedinačne bodove su osvojili D. Lepka (535) i B. Petrovečki (477).

Nakon 10 kola naši klubovi su se u trećoj ligi poredali na tri predzadnja mjesta; sedmi je Slavonski banovac s 8 bodova koliko ima i osma Sloga, dok je deveti Lipik 1974 s bodom manje. Sljedećeg vikenda na domaćoj kuglani nastupit će Banovac i Lipik, dok Sloga gostuje u Požegi. Na gostovanja će i Papuk i Pakrac.

U 1. HKL u ranije odigranoj utakmici igrači KK Pakraca kao domaćini poraženi su od Novske tako da iz ovog vikenda naši kuglači su u pet utakmica osvojili samo jedan bod.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone