KUGLAČKI KUP “BLJESAK 2018.” Danas nastupaju favoriti

KUGLAČKI KUP “BLJESAK 2018.” Danas nastupaju favoriti

 

Još dva dana traju kvalifikacije na kuglačkom turniru Kup „Bljesak 2018.“ koji se u organizaciji KK Slavonski banovac po 10. put igra na pakračkoj kuglani.

Do sada je nastupilo 68 natjecatelja, a najuspješniji je Branislav Bogdanović iz Zaprešića koji je srušio 583 čunja. Novljanin Marko Hećimović (579) je drugi, a Luka Bolanča  (578) iz Zaprešića  je treći. Najuspješniji pakrački kuglač je za sada Gordan Špelić  koji je s 573 čunja petoplasirani.

Kvalifikacije traju još danas i sutra  i prema prijavama nastupit će još dvadesetak kuglača. Upravo danas u 17 sati  nastup u završnici kupa pokušat će izboriti najzvučnija kuglačka imena Mario Mušonić i Mario Liović iz Osijeka, Darko Mađar iz zagrebačkog Medveščaka i lanjski pobjednik Novljanin Dario Duda. U večernjem terminu nastupaju ponajbolji pakrački kuglači  Zvonko Gnezda, Davor Štor i Antonio Juranović.

Najboljih 16 iz kvalifikacija nastupit će na završnici koja se igra u subotu s početkom u 13 sati.

Pobjedniku pripada pehar i novčana nagrada od 2000 kuna, a nagrađeni sportskim priznanjima i novčanim nagradama bit će šestero najboljih. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Sportske zajednice Grada Pakraca.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email