KUGLAČKA PRVENSTVA: Svi naši klubovi poraženi

KUGLAČKA PRVENSTVA: Svi naši klubovi poraženi

Sva četiri naša kuglačka kluba ovog vikenda su poraženi u nastavku prvenstvenih natjecanja.

U 1.B HKL Pakrac-Papuk je u 8. kolu u Zagrebu izgubio od Obrtnik-Torbara  sa 6:2 (3257:3130). Pojedinačne bodove su donijeli Domagoj Tušim (532) i Siniša Karačić (547) što je bilo nedovoljno za više od podnošljivog poraza. Pakrac-Papuk je i dalje s jednom pobjedom posljednji na tablici, a u subotu ugošćuju Podravku koja s istim brojem bodova s njima dijeli u poretku začelje tablice.

U 2. HKL Slavonski banovac je u Osijeku izgubio od druge istoimene ekipe domaćina s 5:3. Pojedinačne pobijede su ostvarili najiskusniji Z. Gnezda (561), D. Jozipović (534) i B. Petrovečki (527) no bodovi su ostali u Osijeku zbog ekipno srušenih 51 čunj više domaćina.  Nakon nepotpunog šestog kola Banovca je sa 7 bodova treći na tablici, a ovog vikenda dočekuje KK Silos iz Đakova koji za njima zaostaje jedan bod.

U trećoj ligi Sloga Prekopakra je doživjela na svojoj kuglani poraz od PPK Kutjeva s 5:3 (3102:3120). Pojedinačne bodove su donijeli J. Dumančić (496), I. Turković stariji (546) i S. Poleto (496), ali su Kutjevčani uzeli bodove zahvaljujući ekipno 18 srušenih čunjeva više. Interesantno je da u petak najuspješnijem igraču Sloge D. Blaževiću niti za ovu ligu vrlo respektabilnih 555 srušenih čunjeva nije bilo dovoljno za pojedinačni bod. Lipik 1974 je poražen u Sl. Brodu od Regoča s 5:3. I ovdje je za raspodjelu bodova ključno bio ekipni rezultat, a Brođani su imali čak 131 više srušenih čunjeva. Pojedinačne bodove za Lipik su  donijeli i ovog vikenda odličan Domagoj Tušim (562), I. Zandoná (529) i M. Tušim (495). Nakon nepotpunih šest kola Sloga je sa 7 bodova druga na tablici, a Lipik je s dva posljednji. Idući vikend Sloga će na gostovanje u Požegu protiv istoimenog kluba koji ima bod manje, a Lipik dočekuje vodeći PPK Halo 192.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email