KUGLAČKA PRVENSTVA Sloga i Slavonski banovac maksimalni

KUGLAČKA PRVENSTVA Sloga i Slavonski banovac maksimalni

Sloga i Slavonski banovac su zabilježili ovog vikenda pobjede u nastavku prvenstvenih kuglačkih natjecanja te su jedine dvije ekipe u 3. HKL koje u prva dva kola imaju maksimalni učinak. KK Pakrac je poražen u 4. kolu  1.B HKL u Križevcima, a pojedinačno najuspješniji naš kuglač ovog vikenda je bio Božidar Petrovečki (Slavonski banovac) koji je srušio 564 čunja.

Kuglači KK Pakraca su poraženi u Križevcima od Elektre s 5:3 (3202:3164). Pojedinačne bodove su osvojili D. Štor (559), T. Luksetić (515) i D. Tušim (557) no loš ukupni učinak je prevagnuo da bodovi ostanu domaćinu. Nakon četiri kola s jednom pobjedom, jednom neodlučnim i dva poraza Pakračani se u konkurenciji 12 ekipa nalaze na devetom mjestu. Priliku za popravak će imati u subotu na svojoj kuglani kada dočekuju Zrinski-Pivovaru iz Osijeka.

U 3. HKL Slavonski banovac je ove jeseni zabilježio i drugu uvjerljivu pobjedu. Na svojoj kuglani su sa 7:1 pobijedili požešku Croatiu pri čemu je najbolji bio B. Petrovečki (564), a pojedinačne bodove su još donijeli D. Lepka (502), A. Marin (534), A. Jirasek (508) i Ž. Štampf (559). Rezultatski ih prati prekopakranska Sloga koja je  pobijedila slavonskobrodski Regoč s 5:3 uz pojedinačne pobjede J. Rosića-Ž. Hruške, V. Juranovića (528) i I. Turkovića starijeg (523). Papuk je kao gost izgubio u Novoj Gradišci od Obrtnika BAM s 6:2 uz pojedinačne pobjede I. Turkovića mlađeg (525) i S. Karačića (534). Lipik 1974 je zbog ukupno manje srušenih čunjeva izgubio u Požegi od PPK Kutjevo s 5:3. U toj utakmici najvrednije je zabilježiti nastup mladoga Domagoja Tušima. Naime, on zahvaljujući malo čudnim pravilima nastupa za dva kluba: u 1. B HKL za Pakrac, a u 3. za Lipik i ovog vikenda je u oba nastupa srušio odličnih 557, odnosno 554 čunja i svojim ekipama donio pojedinačni bod.

U sljedećem kolu Lipik 1974 dočekuje Slavonski banovac, a Papuk požešku HVIDR-u dok će Sloga na gostovanje protiv Požege.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone