KUGLAČKA PRVENSTVA Sloga i Slavonski banovac maksimalni

KUGLAČKA PRVENSTVA Sloga i Slavonski banovac maksimalni

Sloga i Slavonski banovac su zabilježili ovog vikenda pobjede u nastavku prvenstvenih kuglačkih natjecanja te su jedine dvije ekipe u 3. HKL koje u prva dva kola imaju maksimalni učinak. KK Pakrac je poražen u 4. kolu  1.B HKL u Križevcima, a pojedinačno najuspješniji naš kuglač ovog vikenda je bio Božidar Petrovečki (Slavonski banovac) koji je srušio 564 čunja.

Kuglači KK Pakraca su poraženi u Križevcima od Elektre s 5:3 (3202:3164). Pojedinačne bodove su osvojili D. Štor (559), T. Luksetić (515) i D. Tušim (557) no loš ukupni učinak je prevagnuo da bodovi ostanu domaćinu. Nakon četiri kola s jednom pobjedom, jednom neodlučnim i dva poraza Pakračani se u konkurenciji 12 ekipa nalaze na devetom mjestu. Priliku za popravak će imati u subotu na svojoj kuglani kada dočekuju Zrinski-Pivovaru iz Osijeka.

U 3. HKL Slavonski banovac je ove jeseni zabilježio i drugu uvjerljivu pobjedu. Na svojoj kuglani su sa 7:1 pobijedili požešku Croatiu pri čemu je najbolji bio B. Petrovečki (564), a pojedinačne bodove su još donijeli D. Lepka (502), A. Marin (534), A. Jirasek (508) i Ž. Štampf (559). Rezultatski ih prati prekopakranska Sloga koja je  pobijedila slavonskobrodski Regoč s 5:3 uz pojedinačne pobjede J. Rosića-Ž. Hruške, V. Juranovića (528) i I. Turkovića starijeg (523). Papuk je kao gost izgubio u Novoj Gradišci od Obrtnika BAM s 6:2 uz pojedinačne pobjede I. Turkovića mlađeg (525) i S. Karačića (534). Lipik 1974 je zbog ukupno manje srušenih čunjeva izgubio u Požegi od PPK Kutjevo s 5:3. U toj utakmici najvrednije je zabilježiti nastup mladoga Domagoja Tušima. Naime, on zahvaljujući malo čudnim pravilima nastupa za dva kluba: u 1. B HKL za Pakrac, a u 3. za Lipik i ovog vikenda je u oba nastupa srušio odličnih 557, odnosno 554 čunja i svojim ekipama donio pojedinačni bod.

U sljedećem kolu Lipik 1974 dočekuje Slavonski banovac, a Papuk požešku HVIDR-u dok će Sloga na gostovanje protiv Požege.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email