KUGLAČKA PRVENSTVA Banovac i Papuk ne posustaju

KUGLAČKA PRVENSTVA  Banovac i Papuk ne posustaju

Slavonski banovac i Papuk uspješno su i ovog vikenda nastavili utrku za prvaka u 3. HKL. Banovac je kao domaćin pobijedio požešku HVIDR-u s 5:3, a Papuk je bio uvjerljiv na gostovanju u Požegi protiv posljednje Croatie sa 6:2.

Za Banovac su pojedinačne bodove donijeli D. Špelić (545), D. Lepka (505) i najbolji B. Petrovečki (550), a pobjednička dva boda došla su kao posljedica 44 više ukupno srušena čunja. Kod Papuka jučer je  najuspješniji bio I. Puhmajer (538), a pojedinačne pobjede su još ostvarili D. Major (522), I. Hofman (504) i S. Karačić (519).

Lipik 1974 i Sloga ubilježili su u 16. kolu nove poraze i pitanje opstanka će rješavati u zadnja dva kola. Lipik je kao domaćin izgubio od Požege sa 6:2, (M. Rebrović 523, D. Schrotter 556), a Sloga istim rezultatom kao gost od PPK Kutjeva (I. Turković stariji 549, J. Dumančić 535).

Predzadnje kolo donosi dva lokalna derbija. Slavonski banovac će tražiti pobjedu koja bi mu osigurala naslov protiv Sloge, a Papuk protiv Lipika pri čemu će se dva slabija naša kluba nadati da posljednja Croatia neće pobijediti HVIDR-u i ugroziti njihov opstanak.

U 1.B HKL  Pakrac je odlično odigrao u Velikoj Gorici protiv Radnika i pobijedio sa 6:2. U ekipi Pakračana napokon su posložili stvari na svoje mjesto što potvrđuje podataka da su dva igrača od kojih se najviše očekuje upravo tako i odigrali. Zvonko Gnezda je srušio 604  čunja, a Davor Štor 577. Pojedinačne bodove su donijeli još T. Luksetić (540) i V. Anušić (546). Nakon 18 kola Pakrac je sedmi sa 17 bodova, a idući vikend će ponovo na gostovanje, ovog puta protiv Lepoglave.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email