KPD SLOGA Premijerno izvedena predstava “Zeleni šumski san”

KPD SLOGA Premijerno izvedena predstava “Zeleni šumski san”

O tome kako se, male i velike, šumske životinje druže u proljetnoj zagađenoj šumi, uče o odvajanju otpada, njegovoj ponovnoj uporabi i sprečavanju njegova nastanka i o onima koji im trebaju pomagati je priča koju je sinoć premijerno u Hrvatskom domu ispričala mala dramska skupina KPD „Sloge“ kroz jednosatnu predstavu „Zeleni šumski san“.

U 12 uloga, najviše likova šumske flore i faune, glumili su Fran i Paula Bralo, Luka Brtan, Kiara Galijaš, Dorotea Hihlik, Adam i David Filipović, Erika Mercluft, Ana i Magdalena Stokić, Željka Vivat i Sara Zelenika.

Male glumce je pripremila i uvježbala Dubravka Špančić sa stručnom suradnicom Snježanom Kligl, glazbenim suradnikom Draganom Starivlahom te tehničkom podrškom Krešimirom Mađarošijem.

Predstava je u prijepodnevnom terminu izvedena za učenike nižih razreda pakračke i lipičke osnovne škole. Financirana je iz fonda EU u projektu „Naučimo brinuti o okolišu“, a pomoglo je i stodeset sinoćnjih gledatelja koji su platili ulaznicu od 10 kuna. S obzirom na uloženi trud i  kroz četveromjesečno uvježbavanje i veliku simpatičnost bilo bi šteta da ostane samo na ove dvije izvedbe.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email