KPD “SLOGA” PAKRAC Filmske radionice u Hrvatskom domu

KPD “SLOGA” PAKRAC Filmske radionice u Hrvatskom domu

Imate 55 ili više godina? Volite film? Konačno imate malo više vremena!?

Pozivamo Vas na program filmskih radionica „Samo nebo nam je granica“ unutar kojega ćete, uz pomoć iskusnih voditelja iz svijeta filma, promišljati film i medije iz više motrišta te upoznati ono što ne vidimo dok gledamo filmove s ciljem da kreirate i svoja filmska djela.

Radionice će se odvijati u tri ciklusa po pet dana od 9-15 sati, a Vaše sudjelovanje je u cijelosti BESPLATNO. Rad na radionicama je grupni ili samostalni, ovisno o vašem interesu i volji, a tijekom provedbe osiguran je objed svakom polazniku. Mi, KPD “SLOGA” Pakrac, smo partneri u ovom projektu kojega financira EU iz Europskog socijalnog fonda, a provode ga Bacači sjenki iz Zagreba.

Prijaviti se možete već danas; putem telefona na broj: 098 412 707, elektronskim putem: duda.spancic@gmail.com ili osobno u Hrvatskom domu “dr. Franjo Tuđman” u Pakracu (petkom, subotom i nedjeljom) od 17 do 19 sati. Na iste kontakte možete postaviti pitanja, na koja ćemo s radošću odgovoriti. Broj sudionika je ograničen – požurite!”

  KPD “Sloga” Pakrac

SNNG_plakat_i letak_Pakrac

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone