KPD „SLOGA“ Filmski festival mladih

KPD „SLOGA“ Filmski festival mladih

Nasilje u vezi tema je filmova koji će biti prikazani na Međunarodnom filmskom festivalu mladih autora „Imam stav“, kojeg organizira Kulturno prosvjetno društvo „Sloga“ Pakrac. Festival će biti održan 29. i 30. lipnja u Pakracu, natjecateljskog je karaktera, a autori najboljih uradaka bit će nagrađeni s 500 kuna za treće mjesto, 1000 kuna za drugo, dok će pobjednik dobiti 1500 kuna, izvijestili su iz „Sloge“.

Pozivaju sve mlade u starosti od 15 do 25 godina da se prijave tako što će sami snimiti film na zadanu temu nasilja u vezi, u trajanju do tri minute i poslati link s naznakom „Imam stav“  na mail sloga@kpd-sloga.hr, odnosno DVD putem pošte na adresu: KPD „Sloga“ Pakrac, Trg pape Ivana Pavla II 10.

Rok za prijavu filmova je 15. lipnja, a za prikazivanje će biti odabrano do 30 domaćih i međunarodnih filmova. Sve sudionike očekuju filmske/video/foto radionice te druženja s ostalim pozvanim autorima i sudionicima festivala.

Pravilnik, prijavnica, suglasnost za maloljetne sudionike te ostale informacije mogu se pronaći na web stranici organizatora www.kpd-sloga.hr, te na mail sloga@kpd-sloga.hr.

Ovaj filmski festival dio je projekta „Imam stav“, kojeg je „Slogi“ odobren od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u veljači ove godine. Vrijednost projekta je 90.637 kuna, a sredstvima Ministarstva će biti sufinanciran sa 69.000 kuna. Cilj projekta je osnaživanje udruge za mlade u svrhu podizanja kvalitete života mladih tako da im se osigura vrijeme, prostor, stručne suradnike i afirmativne sadržaje koji će ih zadržati, razvijati njihovu znatiželju i kreativnost, ohrabriti ih za razvijanje novih sadržaja te im omogućiti umjetničko izražavanje.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email