KPD “SLOGA” Dvije zagrebačke izvedbe mjuzikla

KPD “SLOGA” Dvije zagrebačke izvedbe mjuzikla

Mjuzikl  “Tko pjeva zlo ne misli“ KPD “Sloge” ovog vikenda je izveden dva puta u Zagrebu. U nedjelju su gostovali na pozornici kazališta „Mala scena“ gdje ih je uz plaćanje ulaznica (25 i 20 kuna) pogledalo 59 gledatelja. Dan poslije su gostovali na pozornici Centra za kulturu Trešnjevka gdje ih je vidjelo 101 gledatelj, rekla nam je Dubravka Špančić, tajnica „Sloge“ i redateljica predstave.

U gledalištu su većim dijelom bili bivši Pakračani, a D. Špančić je jako zadovoljna nastupom i reakcijom publike pri čemu naglašava da umjetnički dio priče nije najvažniji jer se ovdje radi o zajedništvu, ljubavi prema umjetnosti i prijateljstvu mada je uvjerena da će neki članovi ansambla završiti u profesionalnim vodama. Posebno ih je obradovalo što je na predstavu na “Malu scenu” došao autor glazbe Alfi Kabiljo (na slici s ansamblom) koji im je obećao svoj novi libreto “Žirafa”.

Uoči izvedbe u Maloj sceni ih je posjetila televizijska ekipa HTV-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska. U petominutnom prilogu uživog javljanja objavljen je razgovor s izvođačima Kristinom Zednik i Hrvojem Đurđevićem, te redateljicomDubravkom Špančić, kao i izvod iz mjuzikla što možete vidjeti ovdje: https://magazin.hrt.hr/540637/prvi-dan-skole-uz-mjuzikl-tko-pjeva-zlo-ne-misli.

Sljedeći nastup, što će ujedno biti i sedma izvedba, dogovoren je u Kutini 28. listopada na pozornici njihovog Otvorenog učilišta.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email