KORIZMA U PAKRACU Predavanja i duhovne obnove

KORIZMA U PAKRACU Predavanja i duhovne obnove

U organizaciji Župe Pakrac, tijekom ožujka će se održati nekoliko predavanja i duhovnih obnova vezanih uz Godinu Božje riječi u Požeškoj biskupiji. Predavanja će držati novinari Darko Pavičić iz Večernjeg lista i Matija Štahan s portala direktno.hr, te kazališna kritičarka i profesorica na Umjetničkoj akademiji u Osijeku Sanja Nikčević, i to po slijedećem rasporedu: 11. ožujka u 18.30 sati u župnoj dvorani, tribina „Caru carevo, Bogu Božje“ predavača Darka Pavičića;  18. ožujka u 18.30 sati u vijećnici kurije Janković, tribina „Prisutnost Biblije u umjetnosti“ predavačice Sanje Nikčević te  25. ožujka u 18,30 sati u vijećnici kurije Janković tribina „Smrtonosna doza spasenja“ predavača Matije Štahana.

Kako nam je rekao velečasni Jozo Zorić, pakrački župnik, korizmene duhovne obnove održat će se u pakračkoj crkvi i bit će vezane uz svetkovinu Svetog Josipa, zaštitnika Grada Pakraca, a prevodit će ih pater Stjepan Fridl, glavni urednik radio „Marija“ i don Damir Stojić, studentski kapelan iz Zagreba, po rasporedu: 15. ožujka na sv. Misama u 9,30 i 11 sati, duhovna obnova patera Stjepana Fridla i  17. ožujka u 18 sati, duhovna obnova don Damira Stojića.

Velečasni Zorić poziva vjernike da se odazovu ovim tribinama, koje se u Pakracu nisu održavale od početka devedesetih godina kada je upravitelj pakračke župe bio vlč. Marijan Franjčić.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email