KONGRES PODUZETNICA HRVATSKE I REGIJE Pakrac se kao grad partner predstavio na Kongresu poduzetnica

KONGRES PODUZETNICA HRVATSKE I REGIJE Pakrac se kao grad partner predstavio na Kongresu poduzetnica

Grad Pakrac, koji je prije godinu dana i službeno postao „Grad – prijatelj ženskog poduzetništva“, sudjelovao je na ovogodišnjem četvrtom po redu Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije koji je u zagrebačkom City plaza kongresnom centru održan 8. ožujka.

Pakrac je na ovogodišnjem Kongresu, kojeg je organizirao Virtualni ženski poduzetnički centar, bio grad partner, a službeno ga je predstavljala gradonačelnica Anamarija Blažević koja je sudjelovala i u panel raspravi na temu „Država i učinkovito poduzetništvo“.

Ovaj skup poslovnih žena Hrvatske i jugoistočne Europe okupio je 500-njak sudionika, poduzetnica početnica, ali i onih uspješnih i potvrđenih, koje su imale prilike iznijeti i razmijeniti svoja poslovna iskustva na tržištu rada.

Prigodu za predstavljanje na Poduzetničkom sajmu koji je organiziran u sklopu Kongresa, iskoristili su i pakrački poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a, a na Sajmu su se  predstavili LRA Poduzetnički centar Pakrac d.o.o., Turistička zajednica Grada Pakraca, Poljoprivredna zadruga „Voćko“ Pakrac, Pivovara Slavonica d.o.o., Slatki užitak j.d.o.o., Open Way d.o.o., OPG Krivačić, Linteo d.o.o. te OPG-i vlasnika Drage Krivačića i Franje Jozipovića.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email