KONCERTNI CIKLUS U OGŠ PAKRAC Sutra koncert filmske glazbe

KONCERTNI CIKLUS U OGŠ PAKRAC Sutra koncert filmske glazbe

 

Osnovna glazbena škola Pakrac poziva ljubitelje filmske glazbe na koncert koji će se održati sutra, 31. svibnja u 19 sati u pakračkoj gradskoj vijećnici.

To je nastavak koncertnog ciklusa u kojem su posjetitelji mogli prošlog tjedna vidjeti nastupe dvoje mladih i perspektivnih glazbenika. Prvi je nastupio Roko Matijević, višenagrađivani petnaestogodišnji pijanist iz Glazbene škole Zlatka Balokovića iz Zagreba, koji je izvodeći vrlo zahtjevan program oduševio publiku. Učenici pakračke Škole imali su priliku čuti kako se svira uz nekoliko sati vježbe dnevno te su dobili poticaj za daljnje bavljenje glazbom.

U sklopu programa „Svibanjski zvuci“, flautistica Ema Šimala, učenica Glazbene škole Brune Bjelinskog Daruvar, održala je  maturalni koncert kojega su došli, između ostalih, podržati učenici flaute OGŠ Pakrac i tom su prigodom čuli kako zvuči njihov instrument po završetku srednjoškolskog obrazovanja. Ema je svirala uz korepeticiju profesora Tomislava Milića, a nastavnica joj je Martina Faktor. Na programu su bile skladbe T. Vidošića, J. S. Bacha, A. Piazzolle i F. Bornea.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone