KONCERT TAMBURAŠKOG ORKESTRA PAKRAC: Božićni napjevi Pakračanima na poklon

KONCERT TAMBURAŠKOG ORKESTRA PAKRAC: Božićni napjevi Pakračanima na poklon

Tamburaški orkestar Pakrac pod ravnanjem profesora Tomislava Galića uljepšao je današnju predblagdansku večer održavši božićni koncert u gradskoj vijećnici kurije Janković.

U svečanoj predblagdanskoj atmosferi i izvedbama prigodnih tradicionalnih božićnih pjesama uživala je brojna publika, a za ovu posebnu priliku, s orkestrom su nastupili i gosti, učenici malog zbora Osnovne glazbene škole Pakrac „Pakračke zvjezdice“, solistica Ana Kobetić, vokalna skupina KUD-a “Seljačka sloga” iz Prekopakre te obitelj Boršodi.

Oduševljenim posjetiteljima izveli su 12 skladbi, a večerašnji koncert završili jednim od najstarijih i najpoznatijih hrvatskih narativnih božićnih napjeva “Narodi nam se Kralj nebeski”.

Publiku je pozdravila Alfreda Petani Grafina, predsjednica Tamburaškog orkestra Pakrac, zahvalivši sugrađanima na podršci u radu prvog pakračkog gradskog orkestra te zahvalila članovima orkestra i gostima na mnogim koncertima koje su održali ne samo u svom gradu.

Tom prilikom pozvala je na još jedan koncert učenika i profesora Osnovne glazbene škole Pakrac, zadnji u ovoj godini, koji će biti održan sutra 21. prosinca gradskoj vijećnici s početkom u 19 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email